Banese private

Klienti ka zgjedhur Cosmogral

Detajet e projektit

Klienti ka zgjedhur Cosmogral🔋per reduktimin e faturave te eneregjise elektrike⬇ nepermjet instalimit te impjanteve fotovoltaike ♻

Cosmogral ofron konsulencë dhe projektim falas per objektin tuaj.

đź“ž +355692060010
📧 [email protected]

Data instalimit

Janar 2022

Vendndodhja

Gramsh, Albania

Kthimi i investimit

2-3 Vite