Market "Salla"

Market “Salla” ka zgjedhur Cosmogral

Detajet e projektit

Market “Salla” ka zgjedhur Cosmogral🔋per reduktimin e faturave te eneregjise elektrike⬇ nepermjet instalimit te impjanteve fotovoltaike ♻

Cosmogral ofron konsulencë dhe projektim falas per objektin tuaj.

Data e Instalimit

Shtator 2021

Vendndodhja

Elbasan, Albania

Kthimi i investimit

2-3 vite