Përvojë për t'u besuar

Rreth Nesh

Cosmogral është një udhëheqës i ndryshimit në fushën e energjisë, përqëndruar në ofrimin e zgjidhjeve të avancuara dhe të qëndrueshme për klientët tanë. Ne jemi një kompani e specializuar në inovacionin teknologjik dhe përdorimin e burimeve të rinovueshme për të krijuar platforma energjetike të efikashta dhe të pastra.

Veçrotië dhe benefitet

Ajo që na bën të dallojmë

1

Inovacioni Teknologjik

Çelësi i Dallimit për Cosmogral

2

Përdorimi i Burimeve të Rinovueshme

Avantazhi Kryesor i Cosmogral në Energji

3

Ekipi Specializuar dhe Përkushtimi Ndaj Mjedisit

Korniza e Dallueshme e Cosmogral

Misioni

Udhëheqës në Inovacionin e Energjisë së Qëndrueshme

Misioni ynë është të ndërtojmë një të ardhme energjetike më të qëndrueshme dhe të përmirësojmë cilësinë e jetës së komuniteteve duke ofruar zgjidhje të përparuara dhe të efikashta.

Përvojë për t'u besuar

Arritjet tona

+
Projekte të përfunduara
+
Menaxherë projektesh
+
Mjete të zhvillimit
+
Produkte

Vizioni

Proceset e punës:

Cosmogral është një kompani lider në fushën e energjisë, specializuar në inovacionin teknologjik dhe përdorimin e burimeve të rinovueshme për të krijuar sisteme energjetike të qëndrueshme dhe të avancuara, duke ndikuar pozitivisht në mjedis dhe duke ofruar zgjidhje të personalizuara për klientët.

1

Studimi i Sipërmarrjes dhe Analiza e Lokacionit

Identifikimi i lokacionit të përshtatshëm për vendosjen e paneleve diellore duke u bazuar në analizën e ekspertëve për intensitetin e diellit, hapësirën e nevojshme, dhe kushtet e instalimit të tyre.

2

Përgatitja e Planit të Projektit

Përcaktimi i buxhetit, krijimi i një plani të detajuar të projektit, duke përfshirë blerjen e pajisjeve, punën e instalimit, dhe koordinimin e logjistikës.

3

Instalimi dhe Testimi

Implementimi i paneleve diellore në vendin e zgjedhur duke përfshirë instalimin e sistemit të panelit, lidhjen me rrjetin, dhe testimin e performancës së tyre për të siguruar që funksionojnë në përputhje me specifikat e planifikuara.

20200903_162445
20201010_125049